top of page

Vi söker en certifierad provtagare

Miljökonsult – Certifierad provtagare


Om jobbet

Sellén & Filipovic är ett växande miljökonsultföretag med fokus på miljöföroreningsfrågor. För närvarande har vi kontor i både Stockholm och Nyköping, där vi arbetar dedikerat med att förstå, minska och åtgärda föroreningar för att förbättra miljön. Vi söker nu två nya kollegor till vår miljökonsultavdelning för att utföra certifierad miljöprovtagning i våra pågående projekt i Sundsvall och Örnsköldsvik. Med miljön i fokus kan dessa tjänster vara lokaliserade på dessa platser, och den kontorsbaserade hälften av arbetet kan utföras på distans. Alternativt förutsätter vi att du som sökande är positivt inställd till att pendla dit ca 2 veckor per månad för fältarbete.


Utöver de specificerade tjänsterna ser vi gärna spontanansökningar från dig som vill vara med och skapa en bättre miljö, även om din CV inte matchar exakt med nedanstående kvalifikationer. Vi anställer kontinuerligt juniora medarbetare som vi ser har potential att utvecklas och på sikt bli framgångsrika konsulter.


Arbetsuppgifter

Arbetsbelastningen fördelas ungefär 50/50 mellan fältarbete med undersökning av förorenade områden och kontorsarbete. Det kan inkludera planering, genomförande, utvärdering och rapportering av miljöundersökningar som vanligen omfattar jord, grundvatten, sediment och/eller ytvatten. Vi använder oss av flera tekniker och strävar efter att vara ledande inom vårt område, vilket innebär att arbetsvardagen är varierad.


Kvalifikationer

Vi letar efter dig som är certifierad miljöprovtagare enligt Nordtest Envir 008 för jord och grundvatten, alternativt har genomfört kurser som leder till denna certifiering.


Du behöver ha en examen inom naturvetenskap eller miljövetenskap från universitet, högskola eller yrkeshögskola.


Du måste ha B-körkort.


För att passa in i vårt team är det viktigt med god kommunikativ förmåga, starkt engagemang och en professionell attityd med hög ansvarskänsla.


Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet som konsult, och/eller erfarenhet av arbete med förorenade områden. Samt om du har erfarenhet av att jobba med GIS, datapresentation eller författande av rapporter. Ytterligare certifikat relaterade till provtagning eller arbete med sediment och ytvatten, samt kunskap om svensk miljölagstiftning relaterad till förorenade områden är också positivt.


Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, då vi genomför intervjuer löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Comments


bottom of page