top of page

VÄLKOMMEN NIK TILL SELLÉN & FILIPOVIC

Sellén & Filipovic är glada att presentera vår nya praktikant/juniorkonsult Nik Ahmad Pour Kermanshahi. Nik kommer närmast från Södertörn högskola, och startar sin praktik hos oss i början av oktober. Vi ser fram emot ett bra samarbete!


Nik ordet är ditt:


Mitt namn är Nik Ahmad Pour Kermanshahi och jag är 24 år gammal. Jag studerar inom programmet miljö och utveckling på Södertörn Högskola och jag är inne i min sista termin. Utbildningen har gett mig en bred kunskap inom hållbar utveckling samt kunskap att använda mig av flera verktyg såsom GIS.

Jag ser fram emot att lära mig massa nya kunskaper om provtagningar och förorenade områden under min praktik hos Sellén & Filipovic.

Vi på Sellén & Filipovic vill vara en inspiratör av unga människor och ge de en inblick i miljökonsult branschen. Tanken är att hitta gemensamma nämnare och en väg framåt. Nik välkommen till vårt team!


Är du intresserad att göra praktik eller examensarbete med inriktning miljö? Då har du kommit du kommit rätt vi har flera idéer som du kanske tycker är intressanta? Hör av dig till Marko Filipovic eller Ebba Sellén för mer information.

Comentarios


bottom of page