top of page

Sellén & Filipovic Utökar Sina Horisonter med Nytt Kontor i Slakthusområdet, Globen

Sellén & Filipovic AB, en ledande aktör inom miljötekniska undersökningar med fokus på förorenade områden, har meddelat öppnandet av sitt senaste kontor i det pulserande Slakthusområdet i Globen. Den nya etableringen markerar ett spännande kapitel i företagets tillväxtresa och stärker dess närvaro i regionen.

Foto: Slakthusområdet, vy från kontoret. Och JA, vi har ett pingisbord :D!


Slakthusområdet, beläget i hjärtat av Stockholm, är känt för sin mångfald och innovation. Genom att etablera sig här strävar Sellén & Filipovic efter att ytterligare förstärka sina relationer med befintliga kunder och samtidigt nå ut till nya affärsmöjligheter. Det nya kontoret kommer att fungera som en central hubb för företagets verksamhet och ge möjlighet till närmare samarbete med lokala företag och organisationer.


Foto: Ebba Sellén, VD för Sellén & Filipovic.

Företagets VD, Ebba Sellén, kommenterar entusiastiskt: "Vi är mycket glada över att öppna vårt kontor i Slakthusområdet, Globen. Detta steg understryker vår strävan efter att erbjuda exceptionell service till våra kunder och samtidigt vara en aktiv del av den lokala gemenskapen. Vi ser fram emot att skapa meningsfulla samarbeten och utveckla långsiktiga relationer här."

Det nya kontoret kommer att fungera som en plattform för att erbjuda företagets breda utbud av tjänster, inklusive; miljötekniska markundersökningar, projektledning, tillsyn, kontrollprogram av grundvatten och ytvatten recipienter, FoU, till företag och privatpersoner i området och dess omgivningar.


För mer information, vänligen kontakta:

Ebba Sellén, VD

+460721424218


Om Sellén & Filipovic AB:

Sellén & Filipovic AB arbetar med konsulttjänster inom miljöteknik. Sellén & Filipovic ska stötta sina kunder med specialistkompetens om miljöföroreningar och miljöundersökningar. För att upprätthålla hög kvalitet i våra uppdrag och på våra leveranser ska medarbetare ges möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling. Sellén & Filipovic ska även bibehålla fokus på att ständigt uppdatera och förbättra vårt arbete, våra tjänster och kundrelationer. Besök www.sellenfilipovic för mer information om våra tjänster och expertis.

Comments


bottom of page