top of page

Sellén & Filipovic föreläser om förorenade områden på Stockholms universitet

Marko Filipovic Från Sellén & Filipovic höll en föreläsning om förorenade områden och sanering förra veckan på Stockholms universitet för de nya miljövetarna!

Det var en otroligt rolig känsla att stå framför kunskapshungriga studenter och dela med mig av roliga och viktiga arbeten som vi utför på Sellén & Filipovic AB- säger Marko Filipovic

Marko fortsätter. Mycket är det samma likt på Stockholms universitet, när solen skiner är det en otroligt vacker och trivsam campus. Här har jag spenderat många år och lärt mig en massa om miljögifter. Nu var det min tur att stå framför studenter och föreläsa om miljötekniska undersökningar och förorenade områden. Jag är tacksam att jag får föreläsa och sprida kunskap vidare till framtida miljövetare! Det är så vi gör på Sellén & Filipovic!


Comments


bottom of page