top of page

Sellén & Filipovic deltar på Alumnträff på Geohuset, Stockholms universitet

I morgon. tisdag 10 oktober kommer Ebba Sellén och Marko Filipovic och deras sommarjobbare Hanna Lundström och Isabelle Freijd Olofsson från Sellén & Filipovic delta på höstens Alumnträff på Geohuset. Vi kommer dela med oss av våra erfarenheter, sommarjobb och andra framgångshistorier från Sellén & Filipovic AB.


Ebba och Marko kommer att berätta om sina personliga karriärvägar från studier på Stockholms Universitet till att bli miljökonsulter och starta eget företag. Vi kommer dela vår resa om hur vi startade Sellén & Filipovic AB och den spännande resan med att bygga upp bolagets kunskapsfokuserade verksamhet under de senaste åren.


Vi är stolta över att kunna dela våra erfarenheter med alla studenter och alumner. För oss personligen är det en möjlighet att inte bara reflektera över vår resa, utan också att inspirera och vägleda framtida miljökonsulter och entreprenörer.


Vi ser verkligen fram emot att träffa många trevliga människor imorgon, både nya och gamla bekanta. Det är alltid givande att bygga nya relationer och dela kunskap och idéer.

Om du är på Geohuset imorgon, tveka inte att komma fram och säga hej!


Låt oss dela erfarenheter och skapa nya möjligheter tillsammans.


Läs mer på:


Comentarios


bottom of page