top of page

Kunskapsspridning: Marko Filipovic delar sin expertis om PFAS med Trafikverkets miljöspecialister

Updated: Dec 4, 2023

Vi på Sellén & Filipovic är stolta över att meddela att vår expert, Marko Filipovic, höll en introduktions föreläsning om per- och polyfluorerade alkylsubstanser (PFAS) för Trafikverkets miljöspecialister den 31 oktober. Denna session blev en möjlighet för experterna att fördjupa sig i den senaste forskningen och tekniken gällande hanteringen av PFAS-föroreningar.

En introduktion till PFAS av Marko Filipovic
PFAS utbildning

Marko, med sin omfattande erfarenhet och djupa kunskap inom området, delade insiktsfulla perspektiv kring PFAS-problematiken. Föreläsningen berörde inte bara ämnets spridning och påverkan på miljön, utan också innovativa lösningar för att hantera och minimera dess påverkan.


Vi är övertygade om att ökad medvetenhet och kunskap är nyckeln till att hantera komplexa miljöutmaningar som PFAS-föroreningar. Genom att dela vår expertis och främja dialog och utbildning inom detta område hoppas vi kunna bidra till en hållbarare framtid.


Vi vill också rikta ett stort tack till Trafikverket för att de gav oss möjligheten att dela vår kunskap och samarbeta för en renare och tryggare miljö.Comments


bottom of page